Η Εταρία Fogiocom ανακοινώνει και συμβουλεύει όλους τους χρήστες της ιστοσέλιδας αλλα και τους καλεσμένους της να διαβάσουν προσεκτικά τους παρακάτω ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος.Η περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας.

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο σχεδιασμός και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της "Fogiocom" και προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού & Ευρωπαϊκού Δικαίου.
Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή των περιεχομένων.
Τυχόν αναπαραγωγή ή μετάδοση των πληροφοριών της ιστοσελίδας επιτρέπονται μόνο κατόπιν γραπτής άδειας του ιδιοκτήτη.


 2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αγοράζοντας υπηρεσίες φιλοξενίας-hosting από εμάς σημαίνει ότι έχετε τις απαραίτητες γνώσεις και την ευθύνη για την εγκατάσταση, χρήση, συντήρηση και τήρηση κανόνων ασφαλείας.
Οι υπηρεσίες παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση. Σε περίπτωση μη εξόφλησης η επιχείρηση Fogiocom διατηρεί το δικαίωμα να αναστήλει την λειτουργία των υπηρεσιών των πελατών και να κρατήσει την κυριότητα τους.
 

3. ΑΛΛΑΓΕΣ - ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Η "Fogiocom.gr" διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή να μεταβάλει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και την αλλαγή χαρακτηριστικών της κάθε υπηρεσίας χωρίς καμία προειδοποίηση εάν αυτό κρίνεται σκόπιμο για την διαφύλαξη και διασφάλιση των υπηρεσιών μας.
Μετά από κάθε τέτοια μεταβολή , η χρήση της ιστοσελίδας αποτελεί αυτόματα αποδοχή εκ μέρους  των χρηστών των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν.


4. ΕΥΘYΝΕΣ

ΕΥΘYΝΕΣ FOGIOCOM

Η"Fogiocom" και οι συνεργάτες της ουδεμία ευθύνη έχουν έναντι των χρηστών για τυχόν ζημιές προκύψουν από την χρήση των υπηρεσιών από τους πελάτες.

ΕΥΘΗΝΗ ΧΡΗΣΤΗ - ΠΕΛΑΤΗ

Με τη χρήση της ιστοσελίδας www.Fogiocom.gr  ο χρήστης αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για αποστολή ή   μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο παράνομου ,άσεμνου ,δυσφημιστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου και συμμορφώνεται πλήρως με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ .
Οι συναλλαγές που επιτρέπονται είναι μόνο αυτές που διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο  περί του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τα στοιχεία που έχετε δηλώσει, ατομικά είναι αληθή.
Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας δεν έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αυθαίρετα και χωρίς συνεννόηση την ακύρωσή της. Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται μόνο μέσω της φορμας επικοινωνίας της σελίδας μας, αναφέροντας όνομα και αριθμό παραγγελίας.

 

8.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι επιστροφές γίνοντε δεκτές εντός 14 ημερών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μή διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας :